Valitse sivu

SIS. Deli+Cafén
#mysisdelimoment Instagram-kuvakisan säännöt ja ohjeet

Näytä meille minkälainen on sinun SIS. Deli hetkesi. Ota kuva hetkestäsi ja tägää se Instagramissa #mysisdelimoment. SIS. Delin raati valitsee voittajakuvan 31.5.2018. Voittaja saa palkinnoksi SIS. Delin yllätysherkkukassin, jonka arvo on n. 50 euroa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin suoralla viestillä.

Tällä sivulla voit tutustua kilpailun tarkempiin sääntöihin ja ehtoihin.

1.    Järjestäjä

SIS. Delicatessen Oy, Punavuorenkatu 22, LH 3, 00150 Helsinki
Facebook ei ole osallisena kilpailuun.

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika kilpailuun on 21.4.-31.5.2018.

4. Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa. Kerro meille minkälainen on sinun SIS. Deli hetkesi. Ota kuva hetkestä ja tägää se käyttämällä tunnistetta #mysisdelimoment. Vain kilpailuaikana tehty osallistuminen huomioidaan. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan.

Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin ja hankkineensa suostumuksen kuvan käyttöön kaikilta siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja luovuttaa SIS. Delicatessen Oy:lle oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa ilmoittelussa eri medioissa sekä kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä. Kuvan lataaja vastaa kuvan sisällön sopivuudesta.

5. Palkinto

1.6.2018 valitaan yllätysherkkukassin voittaja. Herkkukassin arvo on n. 50 euroa. Voittajan valitsee SIS. Delin työntekijöistä muodostuva raati. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa siitä, kun voittajalle on ilmoitettu voitosta. Palkintoja ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

6. Julkisuus

Voittokuvia voidaan käyttää ilmoittelussa eri medioissa sekä kotisivuilla ja sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä. Henkilötietoja käytetään vain kilpailun palkinnon toimittamiseen, ellei erillistä suostumusta anneta muihin tarkoituksiin.

© SIS. Deli+Café 2018

sisdeli@sisdeli.fi