Valitse sivu

SIS. DELI x RELOVE 5KULMAN TARINA

Kun Noora Hautakangas aikoinaan asui Ullanlinnassa hän kävi säännöllisesti nappaamassa kahvinsa to go SIS. Delin Korkkarin pisteestä. Eipä Noora vielä tuolloin arvannut, että joku päivä SIS. Delillä olisi joku muukin rooli hänen elämässään.

Halu uudistua on yksi vuonna 2018 10-vuotisjuhliaan viettävän SIS. Delin perusarvoista. SIS. Delin perustajat Anu Syrmä ja Kaisa Leikola totesivat juhlavuoden lähestyessä, että Pursimiehenkadun piste kaipasi jotain uutta. Tämä jokin uusi konkretisoitui yhteistyöksi Reloven kanssa erinäisten sattumien – toki myös neuvottelujen ja laskelmien – kautta. Yhteistyö arvomaailmaltaan samanlaisen Reloven kanssa on yksi hieno tapa juhlistaa 10-vuotista yritystä, iloitsevat SIS. Delin Syrmä ja Leikola.

SIS. DELI x RELOVE IDEA

SIS. Deli x Relove 5kulman myymälä tarjoaa hyvää energiaa koko päiväksi: SIS. Delin laadukkaita, lähellä tuotettuja, terveellisiä sekä herkullisia aterioita ja delituotteita mukaan vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi. Reloven ideologiassa kierrättäminen on kaunista. Kierrätetty vaate on arvokas ja se ansaitsee kauniin paikan tulla uudelleenrakastetuksi. Reloven pyrkimyksenä on tehdä kierrättämisestä helppoa, vaivatonta ja elämyksellistä.

Yhteiskonseptissa yhdistyvät ympäristön ja itsen hyvinvointi – tyylillä ja helposti.

SIS. DELI X RELOVE AVAJAISET 5.4.2018

Parin viikon remonttiurakan jälkeen vietettiin kutsuvierasavajaisia. Paikalle saapui runsain mitoin julkkiksia, yhteistyökumppaneita sekä joitakin ystäviä ja perheenjäseniä. Tilaisuudessa oli tarjolla uusia raikkaita makuja, live-musiikkia ja silmäniloa. Tunnelma oli tiivis ja hilpeä – tervehenkisesti kurkku-sitruuna-inkiväärijuoman vauhdittamana.

Avajaiskuvia ja -tunnelmia voit käydä katsomassa esimerkiksi Inspirations-blogista.

© SIS. Deli+Café 2018
SIS. Delicatessen Oy
2149278-8
Toimisto (arkisin 9-16)
sisdeli@sisdeli.fi
010 422 9300