SIS. DELI+CAFÉ 10 VUOTTA

Sis.deli+Café 10v.

SIS. Deli+Café 10 vuotta

Halusimme tarjota hyvää energiaa koko päiväksi: laadukkaita, terveellisiä sekä ennen kaikkea herkullisia aterioita ja delituotteita paikan päällä nautittavaksi, mukaan otettavaksi tai lahjaksi vietäväksi.

SIS. Delin perustajat vuonna 2008

Tästä ajatuksesta – arjen pienistä hyvistä hetkistä – syntyi SIS. Deli+Café vuonna 2008. Alku oli täynnä intoa ja uskoa. Ensimmäiseen vuoteen mahtui myös iso vastoinkäyminen. Rakkaudella remontoitu Lapinlahdenkadun piste jouduttiin sulkemaan jo samana vuonna Marttojen ostettua talon. Martat korvasivat SIS. Deli+Cafén omalla myymälällään. Vuonna 2008 avattu Korkkari ja vuonna 2009 avattu Kaleva sen sijaan ovat saaneet elää ja palvella suuremmitta kommelluksitta.

Kymmenen vuotta sitten luomu- ja lähiruoka oli uutta, ja SIS. Delistä jutun tekivät mm. Monocle ja Wallpaper. Vielä vuonna 2009 SIS. Deli+Café oli Flow Festivalin ainoa kahvia tarjonnut piste.

Muita aikansa merkkipaaluja 10 vuoden varrelta ovat:
– smoothiet ja vihersmoothie valikoimiin ensimmäisenä Suomessa
– yhteistyöt Aleksanterin Teatterin, Punkaharjun Retretin ja WeeGeen kanssa
– yhteistyö Reloven kanssa

Iloa vuosiin on mahtunut paljon. On tehty paljon ja monenlaista. Kokeiltu, kukoistettu ja kompuroitukin. Tehty työtä aamusta iltaan, arkena ja pyhänä. Riemuittu ihanan henkilökunnan kanssa, nähty monen nuoren saavan opiskelupaikan ja perustavan perheen. Todistettu pioneerina deli-lähi-luomumaailman esiinmarssia. Koettu kiristyvä kilpailu ja konseptien kopioitavuus. Inspiroiduttu ja toimittu inspiraation lähteenä.

Ydinajatuksemme on edelleen tarjota ihanille asiakkaillemme hyvä makuja, hyvää oloa ja hyvää mieltä. Haluamme pitää SIS. Delin inspiroivana jatkuvasti itsemme haastaen ja uudistuen. Aiomme kasvaa rohkeasti juuret maassa pitäen.

SIS. Delin perustajat vuonna 2018

Yhteystiedot:

Fredikanterassi 1
00520 Helsinki
050 554 1163
tripla@sisdeli.fi

SIS. Deli+Café

Kahvila triplassa – tervetuloa!

Avoinna:

MA-PE: 07-21
LA: 08-21
SU: 08-19

Scroll to Top