Valitse sivu

VEERA

SIS. Delissä työskentelee tällä hetkellä reilu 20 reipasta sissiä. Yksi sisseistä on reilun vuoden Kalevankadun myymälävastaavana toiminut, Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Veera.

MITEN PÄÄDYIT SIS. DELILLE TÖIHIN?

Jo pikkutyttönä olin ilmoittanut haaveekseni olla joko poliisi tai kahvilatäti. Ennen SIS. Deliä olin pitkään töissä ison ketjun palveluksessa. Halusin päästä pienempään paikkaan. Sellaiseen, jossa saa laittaa itseään ja persoonaansa peliin.

KUVAILE TAVALLINEN AAMUVUORO SIS. DELISSÄ

Aamuvuoro alkaa kello 6, eli herätys on aikainen. Myymälässä räpsäytän valot päälle, laitan pannarit uuniin, valmistan aamiaisen ja pyöräytän smoothiet. Kuuntelen radiota ja kisaan kellon kanssa: haluan kaiken olevan valmista klo 7 kun ovet avataan.

ASIOITA, JOTKA ILAHDUTTAVAT

Tykkään, että asiat ovat järjestyksessä ja tavarat paikoillaan. Kauneus ylipäänsä. Erityisesti ilahduttavat vakkariasiakkaat, jotka työmatkalla tai lounastauolla piipahtavat hakemaan lempparituotteensa. Omia suosikkituotteitani ovat bowlit ja superhyvä kahvi. Asia, joka myös ilahduttaa, on SIS. Delin pakkausten ekologisuus. Uusista vegepurkeista olen superinnoissani, ihan mahtava tuote sekä maun että ekologisuuden osalta.

KUN EN OLE TÖISSÄ

Matkustelen. Kotiseudullani käyn säännöllisesti ja teen vuosittain 6-10 ulkomaanmatkaa. Olen Aasia-fani, mutta reissaan myös Euroopan kaupunkikohteissa. Suosikkejani Aasiassa ovat Vietnam ja Sri Lanka, Euroopassa Berliini ja Rooma. Yksi seuraavista reissukohteista on Napoli – sitä odotan innolla. Pidän matkablogia nimeltä Aurinkorasvaa ja Aloe Veeraa.

Ulkomailta haluaisin suomalaiseen palvelukulttuuriin tuoda lisää rentoutta ja hetkiin tarttumista. Sellaista läpän heittoa, hymyä ja naurua. Toki mieluusti yhdistettynä suomalaiseen järjestykseen ja asioiden toimivuuteen. Tilannetajulla.

© SIS. Deli+Café 2018
SIS. Delicatessen Oy
2149278-8
Toimisto (arkisin 9-16)
sisdeli@sisdeli.fi
010 422 9300